ZICHTTERMIJN


Zichttermijn? Doen we niet aan!!!

Zie algemene leveringsvoorwaarden:
1.5 ‘Eped.nl’ levert als groothandel aan zowel consument als bedrijf waarbij consumenten onder dezelfde bedrijfscondities (rechten en plichten) van bedrijven bij ons produkten kunnen afnemen.

Om ons te onderscheiden van de "dozenschuivers" is ons beleid erop gericht dat wij onze producten eerst testen voordat we de producten uitleveren! De manco producten worden simpelweg niet uitgeleverd. Als leverancier van nieuwe producten kunnen en willen wij op geen enkele wijze aan willekeur retour gekomen producten weer in de verkoop nemen.

Wij willen voorkomen dat we de speelbal worden van niet serieuze "internet" bestellers (de "Fulltime" Marktplaats "Bieders")

Consumenten die op afstand kopen mogen volgens de wet eerst een product bekijken "en zelfs 7 dagen misbruiken" om dan vervolgens binnen het zichttermijn onder de opgave van "voldoet niet aan het verwachtingspatroon" het product (een voorheen compleet nieuwe en goedwerkende R1-Powerboard b.v. ) retour zenden.

Kortom: Onze klanten komen indien daar behoefte aan is gewoon langs voor een bezichtiging en/of uitgebreide proefrit voordat u tot aankoop overgaat. Kan u zich hier niet in vinden, dan houd het gewoon op! Niet bij ons kopen!! Mocht u hierover nog vragen hebben dat zijn we gaarne bereid voor een persoonlijke toelichting!

SpareParts/Reparatie: Alle accessoires en/of vervangingsdelen die door ons tijdens reparatie of op uw lokatie reeds aangesloten en/of gemonteerd zijn geweest daar vervalt het retourrecht om verzekerd te blijven dat elke product vrij van kortsluiting, montage beschadigingen en absoluut nieuw en ongebruikt aan klanten geleverd word. (Accu's die onder kortsluiting hebben gestaan zijn vrij lastig te meten) Daarnaast zijn wij geen toeleverancier om test producten beschikbaar te stellen voor div. test en opknap projecten. Een uitgepakte CD kan immers ook niet terug, zelfs als die niet beluisterd is. Laat staan indien deze afgespeeld (dus aangesloten) is geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien u dit bericht kunt lezen bent u terecht gekomen op een deel-pagina,
klik hier voor de volledige Eped Service pagina !


2006-2018 © Eped.nl | valid XHTML | teleplay webdesign ede & internetservice ede

EPED.NL | Service | Steponderdelen | Sitemap