WERKPLAATS


Reparatie en Service

Wij bieden in beginsel service & reparatie aan elektrische steps die bij ons zijn aangekocht.
Heeft u de aankoop niet bij ons gedaan dan is dit uitsluitend in overleg omdat "onze" klanten simpelweg voorrang krijgen.

Gezien onze service onderdelen vaak uitwisselbaar zijn met andere merken kunnen wij vaak (dus niet altijd) tot een oplossing komen. Voor inspectie en/of reparatie binnen de garantie dan worden er geen kosten in rekening gebracht, valt dit erbuiten dan zijn er kosten aan verbonden.

Vooraf een prijsopgave is bij ons gebruikelijk maar in enkele gevallen niet altijd mogelijk. Wij kunnen u enkel garanderen dat u bij ons nimmer achteraf met onverwachte extra kosten komt te zitten!

WERKPLAATS TARIEF

KLAAR TERWIJL U WACHT

Dit is bij ons "normaal" niet mogelijk!
Het is bij ons gebruikelijk dat u de step voor reparatie achter laat en daarna (meestal een dag later) weer gerepareerd ophaald.

Uitzondering bevestigd de regel: Uiteraard doen wij ons best om het voor een ieder zo eenvoudig mogelijk te maken. Indien de werkzaamheden en planning het toelaten hebben wij het streven dat we een reparatie op dezelfde dag kunnen oplossen. En soms al terwijl u erop wacht. Gezien wij niet in de toekomst kunnen kijken kunnen wij dit echter pas bepalen bij binnenkomst in onze werkplaats en kunnen wij in de praktijk nimmer garanderen dat het klaar komt terwijl u erop wacht!

zie ook REPARATIE OPSTUREN


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien u dit bericht kunt lezen bent u terecht gekomen op een deel-pagina,
klik hier voor de volledige Eped Service pagina !


2006-2020 © Eped.nl | teleplay webdesign & internetservice ede

EPED.NL | Service | Steponderdelen | Sitemap