VEILIG ONLINE WINKELEN


ONLINE BETALEN
Gezien wij geen enkele behoefte aan hebben om beveiligingsrisico's te lopen in het betalingsverkeer komen er geen betaalgegevens op onze server. Deze activiteiten worden uitbesteed aan beveiligde Payment Services zoals PayPal (CreditCard gegevens) of rechtstreeks via de bank.

KEURMERKEN
Onze hoofd reden om geen trust keurmerken te voeren is enkel en alleen om de kosten die deze aanbieders in rekening brengen over het algemeen niet in verhouding staan met de diensten die ze aanbieden. Indien er betaald word is praktisch elk keurmerk binnen handbereik en geeft absoluut geen garantie dat er niets mis kan gaan. Daarnaast zijn het ook juist de oplichters die haar best doen om middels diverse keurmerken haar slachtoffers te misleiden. Wij stellen meer vertrouwen in aankoopervaringen van klanten die vandaag de dag zeker geen blad voor de mond nemen indien deze annoniem een online aanbieder negatief de grond in kunnen boren.

LEVERANCIERS REPUTATIE
Ondanks dat het best lastig is een gefrustreerde afnemer te remmen in zijn of haar online uitspattingen blijft het een uitstekende tool om de reputatie van een leverancier te checken. Vandaag de dag kunnen in onze online wereld postieve "klant" ervaringen tegen vergoeding aangeschaft worden terwijl op negatieve reklame niemand zit te wachten. Maar met een beetje gezond verstand kunt u eenvoudig achter komen of het voor u nuttig kan zijn. Als 1 klanten 50 negatieve berichten heeft of als 50 klanten 1 negatief bericht online zet is echter wel een graadmeter of u met deze wetenschap met deze partij zaken wil doen.

LINKS:

Politie Internet Oplichting | Kassa | Radar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien u dit bericht kunt lezen bent u terecht gekomen op een deel-pagina,
klik hier voor de volledige Eped Service pagina !


2006-2018 © Eped.nl | valid XHTML | teleplay webdesign ede & internetservice ede

EPED.NL | Service | Steponderdelen | Sitemap