BEDRIJFSINFORMATIE


Eped.nl  is een kleine onderneming in interne transportmiddelen.

Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en wederverkopers

Klein maar toonaagevend in Steponderdelen en Officiële importeur van de Eped Powerboards.
De afzet van de Powerboards zijn in zéér korte tijd explosief gegroeid tot een wáár begrip in 'Kleine Elektrische transportmiddelen'. Middels onze website bieden wij het meest uitgebreide assortiment aan steponderdelen en de meest voorkomende accessoires. Klantgerichtheid, flexibiliteit, snelle levertijden en scherpe prijzen zonder in te moeten leveren op kwaliteit en service zijn de doelen die dagelijks tot onze succesformule behoren.

R1 Powerboard uitgelicht

De samengestelde R1-powerboard is in 2007 in productie gegaan en behoort tot op heden als de meest toonaangevende Elektrische Step met de beste prijs en kwaliteitsverhouding.
De opzet om met een solide kwaliteitsstep te onderscheiden van de tot dan toe verkrijgbare "kinderstepjes" heeft ons gebracht waar we nu zijn, Trendsetter in dit marktsegment.

Met gepaste trots zien we steeds meer Chineese Look-a-Like stepjes onder verschillende merklabels de markt betreden. De keerzijde is helaas dat het voor de afnemer steeds lastiger word om vooraf de juiste aankoopkeuze te maken. (enkel met het nadruk op vooraf!!! Na kennismaking bestaat er geen twijfel meer over onze kwaliteit en meerwaarde...)

Gezien Eped Powerboards ook gebruik maakt van niet gepatenteerde step onderdelen weten wij ons nog steeds te onderscheiden van de "China made" doos aanbieders omdat wij ze tot op heden zelf in Nederland volgens onze eigen maatstaven afbouwen wat beter aansluit op het Europees verwachtingspatroon van een kwaliteitsproduct.

Met constante doorontwikkeling van details op onze Powerboards weten we de massaproductie keer op keer een stap voor te zijn. Daarmee kunnen wij onze klanten de absolute garantie geven dat zij enkel en alleen de meest recente versie met alle product update's geleverd krijgen!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien u dit bericht kunt lezen bent u terecht gekomen op een deel-pagina,
klik hier voor de volledige Eped Service pagina !


2006-2018 © Eped.nl | valid XHTML | teleplay webdesign ede & internetservice ede

EPED.NL | Service | Steponderdelen | Sitemap