WIJZIGEN / ANNULEREN

Voor het wijzigen of annuleren van uw bestelling geldt in principe de volgende regel:

Zolang uw bestelling nog niet is verpakt, verzonden en/of betaald kunt u bij ons nog álle kanten op. Wilt u iets toevoegen, verwijderen of wijzigen aan uw order? Neem dan z.s.m. contact met ons op. Ook annuleren is dan nog mogelijk !

Als uw bestelling al is ingepakt, betaald of verzonden, is het niet meer mogelijk om wijzigingen door te voeren, danwel deze te annuleren. Zodra u het pakket ontvangen heeft kunt u onder bepaalde voorwaarden uw zending retour sturen.

Indien na een bestelling uw order reeds verzendklaar staat maar om enig reden alsnog een annulering volgt dan zijn wij genoodzaakt om een handelingfee (verpakking en administratiekosten) in rekening te brengen welke vastgesteld is op 5 euro per colli.


Grapjassen die op letter van de wet de bestelling na verzending niet in ontvangst willen nemen berekenen we bij retour tenminste € 29,95 euro aan administratiekosten (ongeacht de verzend en handelingskosten die u eventueel in rekening zijn gebracht) + 5,00 per dag per item voor de periode waarover we niet over de producten konden beschikken (tot maximaal de aanschafsom).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien u dit bericht kunt lezen bent u terecht gekomen op een deel-pagina,
klik hier voor de volledige Eped Service pagina !


2006-2018 © Eped.nl | valid XHTML | teleplay webdesign ede & internetservice ede

EPED.NL | Service | Steponderdelen | Sitemap